Kursus afsluttet

Morgen pilates - Glamsbjerg

Morgen pilates er for dig, som ønsker en god start på dagen. Kroppen kan godt reagerer lidt anderledes om morgenen, så vi vækker den stille og roligt, og så går vi i gang med at træne.

Ligesom på begynder/let øvet holdet, undervises du i 5 grund­prin­cip­per som binder øvelserne og timen sammen, og hvor der er fokus på at:
- Styrker dybe ryg og mavemuskler
- Toning af muskler generelt
- Åndedrættet
- Balance
- Stræk

Alle øvelser laves på træningsmåtte og kan gradueres i niveau, og derfor kan alle være med. 

Vi starter simpelt, det vil sige at der vil være meget gentagelse i starten så du får en oplevelse af at kende grund­prin­cip­per og øvelser godt, før vi bygger mere på.
Og fordi der er så meget fokus på åndedrættet, når vi laver pilates vil du opleve en anden måde at træne på. Du er fuld tilstede i alle øvelser, og lærer at mærke din krop på en anden måde end du har været vandt til. Hver time afsluttes med afspænding. 

Pilates bygger nemlig kroppens muskler op på en blid, men intensiv måde, og kan du genkende følgende, er dette hold måske lige noget for dig:
- Du har rygsmerter, eller smerter generelt og vil gerne fri af dine smerter
- Du har måske født børn, og har svært ved at holde på vandet, fordi din bækkenbund ikke er stærk nok
- Du vil gerne lære at vende underskud til overskud, det kan pilates nemlig også
- Du mangler et sted at geare ned
- Du vil gerne tone din krop gøre den stærkere
- Du mangler en motiveret træner til at skubbe dig på vej

Du er velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte samt tæppe, men disse er til rådighed på stedet. Evt medbring en pude til afspænding.



Det praktiske

På begynderholdet i Assens får du god hjælp af underviser Maria Carlsen, og timerne foregår i det nye C&M-lokale i Kor­svang­cen­te­ret 13, Assens.

Har du spørgsmål til kurset?

Skulle du have spørgsmål, så hjælper vi dig gerne. Kontakt AOF Center Odense på telefon 69160600 eller skriv til aof@aof­cen­te­ro­den­se.dk

Mod på mere?

Hos AOF Center Odense tilbyder vi flere spændende kurser for dig i Assens. Trænger du til at koble af og afstresse kroppen, så kan det være at YinFlow lige er sagen. Hvis du vil tage et generelt kig på, hvilke tilbud du ellers finder i dit nærområde, så klik hér.

Kursusdetaljer

Glamsbjerg Fritidscenter, Mågevej 7, 5620 Glamsbjerg
Onsdag, 08:30 - 09:45
18 lektioner, 11 mødegange
Onsdag 6. september, 2023
Holdnr.: 0323204559
AOF Center Odense

8 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Maria Carlsen

Salget er lukket

Kursus afsluttet