Kinesisk dumplings

Lidt om Haibo Cornow
Haibo blev født og voksede op i Kina, og har boet i Danmark i mere end 20 år. Hun har en
kandidatgrad i økonomi og arbejder til daglig med digital markedsføring, men hun kan
også lide at lave mad på sin fritid. Hun mener, at madlavning er en fremragende måde at
slappe af og nyde livet på. I hendes kurser kan du ikke kun lære at tilberede lækre
kinesiske retter, men også lære om kinesisk madkultur og livsstil.

Kinesisk dumplings (4 timer)
Dumplings er en af de vigtigste fødevarer i den kinesiske kultur og kommer i en bred vifte af variationer og smage.
Vi vil præsentere forskellige regionale stilarter og fyld­nings­mu­lig­he­der, som du kan bruge derhjemme.
Du vil lære, hvordan man laver dumplingdej og de rigtige teknikker til at pakke dumplings korrekt.
Vi vil også introducere dig til forskellige metoder til at tilberede dumplings, såsom kogning, stegning og dampning.
Endelig vil vi lære dig, hvordan du kan fryse dine dumplings, så du kan nyde dem på et senere tidspunkt.

Prisen er ink. råvarer.

Kursusdetaljer

Aftenskolernes Hus, Birkedommervej 43, 2400 København NV
Søndag, 11:00 - 15:00
4,5 lektioner, 1 mødegang
Søndag 25. maj, 2025
Hold nr.: 4825190015

440 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Haibo Cornow

440 kr./person

Tilmeld kursus