Forberedende voksenundervisning engelsk (FVU Engelsk)

Vi tilbyder gratis undervisning i FVU Engelsk.
Video

Er du ansat i en virksomhed eller offentligt ansat? Kunne du tænke dig at blive bedre til engelsk? Ring: (+45) 92 90 10 83. Så har AOF et tilbud til dig, hvor du sammen med dine kolleger kan få undervisning i mundtlig og skriftlig engelsk.

Nyhed: Fra 1. september udbyder vi FVU Engelsk til både ledige og beskæftigede. Vi afventer de nærmere rammer. 

FVU Engelsk er for dig, der gerne vil være bedre til at:

  • Forstå, hvad andre siger til dig på engelsk.
  • Læse engelske beskeder.
  • Tale engelsk med kolleger eller kunder.
  • Skrive engelske tekster.

Vi tager udgangspunkt i de arbejdsopgaver, du gerne vil være bedre til, og du får derfor selv indflydelse på, hvilke emner du vil arbejde med. Hos os lærer du noget, du kan bruge i din konkrete jobfunktion og i din dagligdag.

Du bliver undervist af lærere, som er specialister i at undervise voksne. Vi kan undervise jer på virksomheden, eller I kan komme hos AOF, når I er minimum 12 og dermed nok til et hold.

Der er fire trin i FVU Engelsk, hvor det første er for begyndere, og det fjerde er for dig, der er velbevandret ud i det engelske sprog.

Undervisningen er gratis, og forløbet varer 20 til 30 timer. Vi planlægger de konkrete tidspunkter, så det passer til din arbejdsplads.

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder for at komme i gang. Ring: (+45) 92 90 10 83 man.-tor. kl. 08:00-13:00 eller send en mail til fbko@aof.dk

Hvor vi tilbyder dette kursus:

AOF Center Nordjylland

Mylius Erichsens Vej 1 9210 Aalborg SØ Tilbydes på flere adresser 72 13 23 05 Gå til kursus