Fagligt Akademi: Brancherettet FVU og ordblindeundervisning

LO Hovedstaden har i samarbejde med AOF Center Storkøbenhavn lanceret ”Fagligt Akademi”

Brancherettet FVU og ordblindeundervisning

LO Hovedstaden har i samarbejde med AOF Center Storkøbenhavn lanceret ”Fagligt Akademi”, der tilbyder et katalog af brancherettede FVU og ordblindekurser, tilrettelagt i samarbejde med den enkelte fagforening eller A-kasse. Der er foreløbigt planlagt en række kursusforløb rettet mod udenlandske medlemmer i beskæftigelse hvor undervisningen tager udgangspunkt i tekster fra arbejdspladser indenfor bygge og anlæg. Lignende forløb kan aftales med AOF tilrettelagt for jeres medlemmer. Fra 1/10 udbyder Fagligt Akademi FVU Start, FVU Læsning trin 1,2,3 og 4, FVU Digital, FVU Engelsk og FVU Matematik. AOF tilbyder at deltage på informationsmøder for jeres medlemmer hvor kursustilbuddet præsenteres og medlemmerne kan orientere sig i datoer for visitationssamtaler, tests og kursusstart. Kontakt Uffe Pedersen, konstitueret direktør for AOF Center Storkøbenhavn på telefon 20 96 02 28 for en introduktion til tilbuddet og en eventuel mødeaftale.

Adgangskrav til FVU Start: Du skal kunne tale og forstå dansk på et basalt niveau. Du skal fx kunne føre en simpel samtale om et hverdagsemne. Er du i målgruppen for FVU Start, bliver du tilmeldt kurset. Der er optag for nye kursister på kurset den første onsdag i hver måned. For tilmelding: Send mail til Monica Elisabeth Brædder på mobr@aof.dk med dit fulde navn og lokale fagforening eller A-kasse. Du kan også booke online på www.aof-csk.onlinebooq.dk (tilmelding er bindende).

Materiale kan hentes her: 

Fagligt Akademi: 
- dansk version: https://aof.dk/sites/default/files/2019-10/Fagligt%20akademi_A4_dansk.pdf

- engelsk version: https://aof.dk/sites/default/files/2019-10/Fagligt%20akademi_A4_Engelsk_0.pdf 

- Polsk version: https://aof.dk/sites/default/files/2019-10/Fagligt%20akademi_Polsk.pdf

For yderligere info eller spørgsmål kan der rettes henvendelse til Uffe Pedersen, konstitueret direktør for AOF Center Storkøbenhavn på enten mail: ufpe@aof.dk eller mobil: (+45) 20 96 02 28.

Hvor vi tilbyder dette kursus:

No results