Fagligt Akademi: Brancherettet FVU og ordblindeundervisning

LO Hovedstaden har i samarbejde med AOF Center Storkøbenhavn lanceret ”Fagligt Akademi”

Fagligt Akademi tilbyder brancherettede Forberedende voksenundervisning (FVU) og ordblindekurser rettet mod udenlandske medlemmer i beskæftigelse. Undervisningen er tilrettelagt i samarbejde med den enkelte fagforening eller A-kasse og der er foreløbigt planlagt en række kursusforløb.

Indhold

Undervisningen tager udgangspunkt i tekster fra arbejdspladser indenfor bygge og anlæg. I forløbet Fagligt Akademi udbydes undervisning indenfor FVU Start, FVU Læsning trin 1,2,3 og 4, FVU Digital, FVU Engelsk og FVU Matematik.

Vi tilbyder at deltage på informationsmøder for jeres medlemmer hvor kursustilbuddet præsenteres og medlemmerne kan orientere sig i datoer for visitationssamtaler, tests og kursus start.

Adgangskrav til FVU Start: Du skal kunne tale og forstå dansk på et basalt niveau. Du skal fx kunne føre en simpel samtale om et hverdagsemne. Er du i målgruppen for FVU Start, bliver du tilmeldt kurset. Der er optag for nye kursister på kurset den første onsdag i hver måned. For tilmelding: Send mail til Monica Elisabeth Brædder på e-mail mobr@aof.dk med dit fulde navn og lokale fagforening eller A-kasse. Du kan også booke online på www.aof-csk.onlinebooq.dk (tilmelding er bindende).

Materiale kan hentes her: 

Dansk version

Engelsk version 

Polsk version

For yderligere info eller spørgsmål kan der rettes henvendelse til Uffe Pedersen, konstitueret direktør for AOF Center Storkøbenhavn på e-mail: ufpe@aof.dk eller mobil: (+45) 20 96 02 28.

Hvor vi tilbyder dette kursus:

No results