Massage

Lær det gamle håndværk massage på et kursus hos AOF. Massage kan både berolige og virke udrensende, som er gavnligt for krop og sind. Find det, der passer dit niveau her. 

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Tag på massagekursus hos AOF

Et massagekursus er for alle. Det er for dig der lider af smerter og mangler et redskab til at afhjælpe det, men også for dig, der bare er interesseret og nysgerrig på massagens mange fordele.

Hvorfor tage på massagekursus? 

Der kan være mange årsager til, hvorfor et massage kursus ville være en god idé for netop dig. Under massage foregår der mange forskellige fysiologiske processer i din krop. Massagen kan derfor afhjælpe fysiologiske lidelser og samtidig styrke din mentale velvære.

Eksempelvis har massage en effekt på:

 • Blodcirkulation
 • Lymfecirkulation
 • Hormon udskillelse
 • Ro, puls og blodtryk
 • Smerter
 • Hovedpine
 • Velvære
 • Stress, angst og depression
 • Restitution

Massage er særlig brugt som redskab til at slappe af i krop og sjæl. Mange drager også nytte af massage til at afhjælpe kendte og udbredte muskelproblemer som musearm, tennisalbue osv. På vores massagekursus har du mulighed for at lære at give din partner eller et familiemedlem en fuld kropsmassage.

Du får indsigt i massage som kropsbehandling, og hvordan du kan benytte dig af det i hverdagen. En professionel massør er på vores kurser underviser og sørger for et lærerigt og sjovt forløb. Derfor vil du også efterfølgende have mulighed for at give massage i hjemmet eller andre steder og bruge det som redskab i hverdagen.

Fysiurgisk massage: Lær de grundlæggende massageteknikker

Hos AOF kan du få et godt indblik i de grundlæggende massage teknikker.

Når man udfører kropsmassage har man ofte fokus på en bestemt massageform. Første skridt er at opnå en enkel forståelse for kroppens anatomi og fysiologi og et formål med den massage, du skal i gang med at udføre. For at fuldføre formålet med massagen er det vigtigt at have kendskab til hvilke teknikker, du kan bruge.

Du vil komme til at stifte bekendtskab med forskellige teknikker, du kan bruge, både når du skal gennemarbejde musklerne i dybden og i overfladen.

 

Lær at massere hos AOF

Kursus i massage hos AOF

 

Du kommer blandt andet til at anvende teknikker med henblik på at:

 • Give den rette massage i hjemmet
 • Gøre gavn og ikke skade
 • Forstå hvilken styrke du skal massere med
 • Forstå hvilken vej du skal masere

Som hovedregel bør du ikke give hårdere massage end, at den der bliver masseret kan slappe af imens, og du skal derfor passe på, hvor hårdt du trykker.

 

Vælg mellem forskellige massagekurser 

Hos AOF har du muligheden for at vælge mellem flere forskellige massagekurser.

Hvis du deltager alene og føler for at forstærke dine færdigheder i at massere kan du for eksempel tilmelde dig kurset "Lær at masere". Forløbet på dette kursus er lagt over to dage på fem timer per gang. Her vil en massageterapeut tage dig igennem et fysiurgisk massageforløb , hvor du lærer grundlæggende teknikker og metoder til at massere. Fysiurgisk massage er dybdegående massage, hvor der er særligt fokus på den enkelte muskels tilstand.

Derudover har AOF også massagekurser for par, uanset om I har en venskabelig eller romantisk relation. På dette kursus er der som introduktion også en kort teoretisk gennemgang af kroppen, så du føler dig sikker i det, som du gør. Derefter er der fokus på at lære at give sin partner en lækker velværemassage.

Find det rette kursus hos AOF

Hos AOF kan du finde et kursus, der passer netop dine behov. Vi har flere forskellige massagekurser, som ligger på forskellige ugedage og tidspunkter og foregår i hele Danmark. Derfor kan du let finde og tilmelde dig et massagekursus, der passer med netop dine øvrige gøremål i hverdagen.

På vores hjemmeside finder du mere end 60 andre afspændingskurser, der også fungerer som behandling for krop og sjæl. Vi tilbyder også kurser i pilates, yoga og afspænding. Ring endelig til den kursusansvarlige, som du finder kontaktinformation på under hvert kursus på hjemmesiden, hvis du er interesseret eller har nogle spørgsmål.