Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Har du brug for at kunne slappe mere af og opnå en indre ro? Kunne du tænke dig at få styrket og smidiggjort din krop med hjælp af enkle bevægelser og kærlig selvomsorg? Vil du lære at meditere i ro og bevægelse?

 

Vi tager udgangspunkt i enkle fysiske bevægelser. Gradvist udvider og fordyber vi den fysiske træning, og du lærer at finde ro og meditere. Når du slapper af og åbner dit sind, har det en positiv effekt på livsenergien/Qi, som nemmere kan strømme igennem dig. Regelmæssig træning kan have en dyb afstressende, rensende og styrkende effekt.

 

I Sheng Zhen træner du altid med kærlighed og selvomsorg. Du kan give slip på negativitet og opleve at blive mere glad og fyldt af positiv energi, og det gavner dit immunforsvar. Bevægelserne udføres både stående og siddende og nogle gange også liggende.

 

Sheng Zhen Meditation i ro og bevægelse er beslægtet med qigong, en gammel kinesisk træningsform, hvor man gennem kropslig bevægelse stimulerer og balancerer qi, for at genoprette og fremme et godt helbrede. Sammen med akupunktur og urtemedicin er qigong del af traditionel kinesisk medicin og benyttes mere og mere som behandlingsform også i det offentlige sundhedssystem.

 

 

Kom i løstsiddende tøj, husk egen yogamåtte, et tæppe/pude og en flaske vand.

 

Underviser er uddannet og certificeret lærer i Sheng Zhen- bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing: www.shengzhen.org


Lignende kurser