Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
 • Fuldt betalende 0 kr/person

Kursusdage

 • 17-08-2021
  Tirsdag
  17:30 - 18:15
 • 24-08-2021
  Tirsdag
  17:30 - 18:15

Beskrivelse

Det er efterhånden videnskabeligt bevist, at meditation er godt for rigtigt meget. Det kan bl.a. virke afstressende, sænke blodtrykket, give en bedre nattesøvn og i det hele taget give mere velvære.
For mange kan meditation være lidt svært at komme i gang med. Bare sådan sidde stille og trække vejret – og hele tiden blive forstyrret af tanker, som kører derud af for fuld styrke.
Men meditation behøver ikke være svært – eller kun stillesiddende for den sags skyld. Meditation kan også forgå gående, hvor du ved forskellige vejrtrækningsøvelser kan bringe sindet i en meditativ tilstand. Og gå-meditation kan foregå når som helst og hvor som helst.
Meditation i naturen bringer en ekstra dimension til din meditation, når du bruger lyde, vind, lugte etc. i meditationen.
Kom og vær med til gå-meditation og meditation i naturen 2 sommeraftner i august. Vi vil starte med introduktion til gå-meditation og prøve forskellige vejrtrækningsøvelser samtidig med vi går. Hvis vejret tillader det afslutter vi med en siddende guidet meditation.
Det kræver ikke specielle forudsætninger at være med, men du skal kunne gå ubesværet. Det vil ikke være langt du skal gå, max. 2 km på skovstier.

Sted: Ugandaskoven, Ugandavej 73, Kastrup
Medbring: Noget at sidde på (siddeunderlag/yogamåtte eller lignende.

Bemærk

Sted: Ugandaskoven, Ugandavej 73, Kastrup
Medbring: Noget at sidde på (siddeunderlag/yogamåtte eller lignende.

Lignende kurser