Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 358 kr/person
  • Ledig, Hvidovre 293 kr/person
  • Folkepens socialpens efterløn Hvidovre, Hvidovre 293 kr/person
  • SU modtager, Hvidovre 293 kr/person

Kursusdage

  • 18-03-2023
    Lørdag
    11:00 - 15:25

Beskrivelse

Vi smager på forskellig henkogt mad, tilberedt af underviseren på forhånd, og taler om hvordan det er blevet henkogt og ud fra hvilke opskrifter. Der vil være henkogt kød, ketchup, marmelade og rødbeder, og ydermere søde kartofler, æbler eller pærer, alt efter hvilke gode råvarer, der er at få på det tidspunkt.
Sammen laver vi også marinerede sild, så medbring en god plastbøtte til at få lidt med hjem.
Dagen er en skønsom blanding af instrukser og praksis sammen. Medbring evt. kaffe/ the på termokande til eget behov.
Råvareudgifter vil være kr. 150,- pr kursist, som opkræves på kursusdagen.

Lignende kurser