Patchwork

Patchwork

Lær om mønstertegning og skæreteknik, så du kan lave flotte quiltede projekter. Kun fantasien sætter grænser. Se udvalg af kurser i patchwork her.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Start til patchwork hos AOF

Vil du også lære at lave smukke mønstre i stof? Så kan du starte på et patchwork kursus hos AOF. Det er en gammel teknik, hvor man bruger stofrester til at lave mønstre med. Det kan eksempelvis være tæpper, pudebetræk eller dækkeservietter. Det kan både syes med almindeligt sygrej i hånden eller ved brug af en symaskine. Stofresterne klippes typisk i geometriske former, der skaber et helt unikt udtryk. Ofte laver man det til quilt til sidst.

På vores patchwork kurser er der mange muligheder for at lære forskellige teknikker. Vores erfarne undervisere på kurserne giver dig den grundlæggende viden om både håndsyning og maskinsyning. Vi har undervisning for både nybegyndere og øvede. På et patchwork kursus er det kun fantasien, der sætter grænser.

I fællesskab med andre er der rig mulighed for at hygge over kaffen, samtidig med at udvikle kreative mønstre og designs.

Mønstertegning og skæreteknik. Lær det hele her

På et patchwork kursus lærer du alle teknikker til at lave flotte patchwork, der pynter i hjemmet eller til gaver. På kurset lærer du eksempelvis om den rette skæreteknik , og hvordan mønstertegning fungerer. Vores kurser til øvede bygger videre på den viden, du allerede har, og der er plads til mere komplicerede værker med endnu flere forskellige teknikker.

 

Lær at lave flotte patchwork mønstre hos AOF

Bord med stoffer, nål, tråd og saks til patchwork kursus hos AOF

 

Vores patchwork kursus til begyndere lærer dig det grundlæggende inden for patchwork. Kun fantasien sætter grænser, når dine idéer skal ud. Med patchwork kan du lave mange kombinationer af stofrester i forskellige farver og mønstre. Den store frihed til at lave lige de tasker, tæpper eller pudebetræk udfordrer kreativiteten, og det er spændende at se designet komme til live.

Du kan eksempelvis bruge patchwork til at lave:

  • Tasker
  • Duge
  • Juletræstæppe
  • Jakker
  • Pudebetræk

Find det rette kreative kursus i en by nær dig

Hos AOF kan du udtrykke dig kreativt med både symaskine, ler, blomster eller glas. Vi har mange kurser, hvor du kan få en pause fra hverdagen og lave smukke ting i fællesskab med andre.

Du kan eksempelvis være kreativ med:

I oversigten kan du se alle de kreative kurser, som vi tilbyder. Vi har kurser i hele landet i alt fra patchwork til keramik. Tilmelding sker under de forskellige hold, og der kan du også læse mere om, hvad du helt specifikt lærer, og hvilke materialer du skal medbringe på det enkelte kursus. Udover det kan du finde de dage og tidspunkter, der passer ind i dit liv.

Find et kreativt kursus nær dig hér.