Kursus i glaskunst

Drømmer du om at lave smukke ting med glaskunst? Så har vi mange forskellige hold hos AOF, hvor du kan lære det kreative og dekorative håndværk med håndlavet glas. Du kan lave unikke gaver med glasskulpturer, smykker, vaser, lysestager eller bare dit helt eget design i lige præcis de farver, der passer til hjemmet eller særlige anledninger.

Lær at lave glaskunst

Du kan lave glaskunst hos AOF i hyggeligt selskab med andre kursister, der har samme interesse. Alle kan starte til et kursus i glaskunst, hvor du er velkommen, uanset om du er nybegynder eller øvet. Holdene arbejder med forskellige slags glas. Du kan pynte dine egne ideer med farver og former på glasset, og sådan kan du give sjæl til dit brugskunst. Glaskunst kan pynte i sommerhuset eller give farver til et enkelt hjem.

Po­r­ce­læns­ma­ling hos AOF

Po­r­ce­læns­ma­ling kræver ingen forudsætninger andet end lysten til at lære. Der er plads til både dig, der er øvet og gerne vil forbedre din teknik og lave nye forskellige farver, mønstre og teksturer. De fleste hold tager udgangspunkt i både moderne og traditionel tilgang til at male med po­r­ce­læns­ma­ling. Men vi har også hold, der fokuserer mere på den ene tilgang end den anden. Alt det kan du læse mere om under beskrivelsen på de forskellige hold.

Du kan på et kursus i po­r­ce­læns­ma­ling lære at male blomster, dyr og fugle. Du kan også lære pennetegning, der giver et mere moderne udseende. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du får mulighed for at arbejde med dine egne projekter i fællesskab med andre, og det plejer at være både hyggeligt og lærerigt. Du kan eksempelvis tage på kursus i po­r­ce­læns­ma­ling om aftenen eller til workshops over en weekend. Uanset hvad du foretrækker, så har vi et kæmpe udvalg af forskellige kurser i po­r­ce­læns­ma­ling i hele landet.

Er du begynder? Kom og sæt kulør på dit porcelæn. Det er sjovt at arbejde med motiv, og det giver noget så simpelt som en tallerken et helt nyt liv. Du kan endda øve derhjemme efter endt kursus eller workshop. De nye metoder til mønstre og farver kan du øve videre på derhjemme. Du kan købe po­r­ce­læns­ma­ling i de fleste butikker med hobbyartikler. Så kan du lave julegaver til hele familien eller bruge dine projekter som en kreativ hobby i din fritid.

Find et kursus i po­r­ce­læns­ma­ling for begyndere eller øvede her.

Prøv et keramikkursus

Prøv et keramikkursus

Har du lyst til at skabe noget med hænderne? Vi har kurser i kreative håndværk på alle niveauer. Bliv dygtig og fyld hjemmet op med smukke kreationer. Se vores udvalg af keramikkurser for alle, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Find keramikhold her

Find andre kreative kurser her

Det er ikke kun glaskunst, du kan lave smukke design med. Hos AOF har vi mange kreative hold, hvor du kan udfolde alle dine ideer i et kreativt håndværk. Unikke gaver som smykker, figurer, lysestager, glasfade eller andet håndlavet design til sommerhuset eller hjemmet. Kreative gaver i eksempelvis pileflet, der kan pynte haven. Det giver en sjæl og stemning, der ikke kan købes online.

Du kan eksempelvis lære at lave:

Gå på opdagelse og find det rette kreative kursus til dig.

Find et kreativt kursus her.