Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Ved du, hvad badebomber er? Det er sådan nogle, man tager med i bad, og når de kommer ned i vandet, opløses de, imens de siger en høj fzzz lyd. Duft, lidt farve og lækker olie spreder sig så i vandet og gør din hud dejlig blød og duftende.
Vil du gerne så vidt muligt undgå tilsætningsstoffer i de produkter, du kommer på din hud? Her har du chancen for at lave dine egne Badebomber på naturlige ingredienser.
Vi benytter kun krydderier, tørrede urter og æteriske olier til at farve samt give duft til vores badebomber. Du kan for eksempel vælge at farve dine badebomber med paprika, gurkemeje eller kanel, og du kan pynte dem med tørrede lavendler eller kamilleblomster og flere andre ting, afhængig af, hvad du synes er mest lækkert. Vi bruger farver, der er udvundet af Jorden, og du kan vælge at bruge opstrammende ler til at give dine badebomber en sart grøn, gul eller rødlig nuance.
Mange af disse ingredienser dufter selvfølgelig også – men du kan altid vælge at tilsætte lidt naturlig æterisk olie oveni, hvis du hellere vil have, at dine badebomber dufter mere af f.eks. lime, mynte eller anis. Vi har forme i alle størrelser, så hvis du ikke har noget badekar derhjemme, kan du også lave badebomberne i børnebadekar - eller fodbad størrelse.
Når vi er færdige, lægger vi vores badebomber i en god æske, så de kan komme sikkert med hjem.
Hver deltager får ca. 150g badebomber med hjem.
Materialeudgiften på 60,- per pers. er inkluderet i prisen.

Lignende kurser