Få pladser

Kreativ syning med patchwork og quiltning

- Øvede
Vi syr alt fra quilt, dæk­ke­ser­viet­ter, tasker, make-up punge, kurve etc. efter færdige mønstre eller vi bliver inspireret af nye mønstre eller sy- og skæreteknikker fra fx youtube.
Vi syr på fælles eller på egne projekter. Det er helt op til den enkelte.
Vi arbejder med symaskinens sømme til quilting og udsmykning og får lært at bruge symaskinens funktioner optimalt i projekterne.
Vi ser på trenden indenfor syning fx nye materialer, værktøjer etc.
Kurset forudsætter at man syr eller har lært de grundlæggende teknikker indenfor syet patchwork og quiltning.
Er man I tvivl om man skal vælge begyndere eller øvede, kan man henvende sig til underviseren.


Medbring almindelige sygrej som sakse, tråd, synåle etc. og stof.
Du er velkommen til at medbringe din egen symaskine, hvis du har én, ellers stiller AOF
symaskiner til rådighed på skolen.

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Torsdag, 10:00 - 15:00
48 lektioner, 8 mødegange
Torsdag 5. oktober, 2023
Hold nr.: 8723202425

2.195 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lisbeth Blyme Bæk

Jeg har i mit arbejdsliv været ansat i ad­mi­ni­stra­tio­nen indenfor forsvaret, men senest har jeg været ansat i et IT firma med implementering, undervisning og support.

Min interesse for det kreative kommer fra min barndom, hvor jeg var stor fan af Jørgen Clevin i tv, men ikke alle mine kreationer som blev helt som Clevins.

Prøvelserne inden for det kreative forsatte i skolen, da vi skulle strikke. Mine kreationer blev lidt længere og lidt anderledes end de andres. I dag har jeg indset at det var læreren som ikke helt kunne alle tricksene

Da jeg var på barsel med mit første barn, fandt jeg ud af det hele, syning, strikning og hækling ved hjælp af Alt om håndarbejde. Det blev syet børnetøj, strikket trøjer og hæklet duge og meget mere.

I 1996 blev jeg introduceret til patchwork og quilting og blev helt vild med at finde mønstre, stoffer og ikke mindst sammensætning af farver og teknikker.

Jeg er medlem af Dragør Quilterne og Tårnby De­sign­bro­de­ri­for­e­ning, hvor jeg kan dyrke min interesse for patchwork og maskinbroderi.

2.195 kr./person

Tilmeld kursus