Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 840 kr/person

Kursusdage

 • 18-09-2021
  Lørdag
  09:00 - 18:00
 • 19-09-2021
  Søndag
  09:00 - 17:00

Beskrivelse

Dette er et intensivt kursusforløb med det ene formål at toptune dig til at søge dit drømmejob.
På kurset kommer vi igennem alle aspekter af jagten på dit nye job. Vi tager udgangspunkt i dig som person, og får defineret hvad der er vigtigt for lige netop dig at lægge vægt på i din jobsøgning.
Vi kommer igennem alt fra din egen personlige gennemslagskraft til netværk, brug af sociale medier, kropssprog, den gode kommunikation, jobsamtalen og meget meget mere.
Undervejs i forløbet vil der være en lang række praktiske øvelser der både skal løses individuelt og i grupper. Alle opgaver tager udgangspunkt i dig som person og ikke mindst dine medkursister.
Derudover får vi lavet din helt personlige og skarpe profil på både det personlige plan, din udstråling, din ansøgning og ikke mindst dine sociale medier.
Kurset vil med udgangspunkt i dine jobønsker medføre at du får gennemarbejdet dine ansøgninger, cv, personlige stil og ikke mindst hjælp til at stå helt skarpt til jobsamtalen.
På sidste kursusdag vil du få mulighed for at stå ansigt til ansigt med en lang række personer til en fiktiv jobsamtale, hvor du får tilbagemelding på de ting der gør dig til noget helt specielt.
Kurset henvender sig til jobsøgere eller personer med ønsket om jobskifte og nye udfordringer.

Andy Villadsen

Læs mere

Lignende kurser