Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 280 kr/person

Kursusdage

  • 11-11-2023
    Lørdag
    10:00 - 14:30

Beskrivelse

Bliv en mester i SEO og erobr nettet med din hjemmeside! Dette kursus er skræddersyet til dig, der er webmaster eller ejer af en hjemmeside. Vi giver dig de ultimative værktøjer til at gøre din side til en Google- og brugervenlig oplevelse, så du kan storme frem i søgeresultaterne!

SEO (søgemaskineoptimering) er nøglen til succes for enhver hjemmeside. Med den rigtige tilgang kan du hæve din placering på Google og booste din synlighed, trafik og omsætning.

På dette kursus lærer du hemmelighederne bag SEO og hvordan du maksimerer salget samtidig med, at du minimerer udgifterne til Google Ads. Vi tager dig med på en rejse gennem linkbuilding, søgeordsanalyse, onsite og offsite SEO, alt-tags, SEO-pyramiden og meget mere. Du får alle de værktøjer, du behøver, til at finjustere de knapper, der vil bringe din hjemmeside til tops i søgeresultaterne.

Efter kurset vil du være klar til at arbejde effektivt og selvstændigt med SEO på din hjemmeside. Du vil have den nødvendige viden til at optimere både indhold og struktur, så både søgemaskiner og besøgende elsker det, de ser. Du vil mestre søgeordsanalyse for at sikre, at de rigtige søgeord pryder din side. Med andre ord: Du vil være rustet til at skabe en Google- og brugervenlig hjemmeside, der topper hitlisterne på Google.

Dette er dit udbytte fra kurset i SEO:

- Du vil kunne arbejde sikkert og selvstændigt med SEO på din hjemmeside

- Du vil lære at lægge en SEO-strategi baseret på viden om planlægning og konkurrentanalyse

- Du vil opdage, hvilke knapper der skal skrues på for at gøre din hjemmeside Google-venlig og nå toppen i søgeresultaterne

- Du vil blive fortrolig med forskellige SEO-tiltag - både onsite og offsite

- Du vil lære at eliminere duplikeret indhold og forhindre indekseringsbarrierer

- Du vil få inspiration til at skrive fængende metatekster og titler

- Du vil blive introduceret til kunsten at opbygge kvalitetslinks

- Du vil få en værktøjskasse fyldt med nyttige redskaber, tips og tricks, som du kan trække på, når du dykker ned i arbejdet med SEO.

Tøv ikke længere! Bliv en SEO-guru og tag din hjemmeside til nye højder!

Om underviseren
Mikkel Kjerri, freelance WordPress udvikler og underviser
Jeg er uddannet som Multimediejournalist fra Danmarks Journalisthøjskole og arbejdet som medieunderviser på både høj- og efterskoler. Derudover har jeg været adm. direktør i et visuelt designbureau.

Lignende kurser