Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 0 kr/person

Kursusdage

 • 10-11-2021
  Onsdag
  17:00 - 20:00
 • 17-11-2021
  Onsdag
  17:00 - 19:00

Beskrivelse

Vidste du, at man med en 3D-printer både kan printe bl.a. høreapparater, tandproteser og smykker – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. AOF Storkøbenhavn har indgået et samarbejde med Foreningen Maker om at lave 2 fede gratis kursusdage, hvor du bliver introduceret for 3D-printning samt hvordan 3D-printning kan være med til at løse alt fra små til store hverdagsproblemer.
1. Kursusdag: 3 timers undervisning omkring 3D-printning. Denne kursusdag skal ses som en introduktion, hvor deltagerne bliver præsenteret for 3D-printning. Deltagerne skal tænke over en udfordring, som de oplever i deres hverdag, som de skal tage med til denne kursusdag. 
2. Kursusdag: 2 timers undervisning hvor deltagerne ser alles printede ting – hvilke problemer opstod der, og hvordan kan disse løses? Deltagerne får efter endt kursus deres egen printede ting med hjem.
Der vil på begge kursusdage blive tilbudt en sandwich og en sodavand til alle deltagere.
Vi glæder os til at se jer til to spændende og lærerige kursusdage.

Underviseren
Antonio Esparza har en Ph.D. inden for 3D Print og entreprenørskab, og har erfaring som entreprenør i krydsfeltet mellem design og forretningsudvikling. Han har arbejdet som professor på universiteter i Mexico og New Zealand med undervisning inden for brug af 3D Print i erhvervslivet. Hans projekt thefirmandtheproduct.org udforsker praktiske applikationer af state of the art 3D Printning.
Foreningen Maker understøtter fysiske iværksættere gennem videndeling, kompetenceudvikling og forretningsopbygning. Antonio er bla. medlem i Maker og arbejder til daglig i Makers værksted, Viadukten, under Langebro i København.

Lignende kurser