Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Vi bygger videre på hvad vi arbejdede med på Byg din egen hjemmeside med Wordpress.
Har du egen virksomhed og drømmer du om at få dit eget - hjem  på internettet, eller er du bare interesseret i webdesign generelt? Så er dette forløb lige noget for dig.
 
Wordpress er verdens mest brugte platform til udvikling af hjemmesider, og så er det ovenikøbet gratis. I dette forløb lærer du at bygge din egen hjemmeside. Det kan være, at du ønsker at være blogger eller sætte fokus på et produkt. Vi starter helt fra bunden, så du kan være med, selvom du ikke har stiftet bekendtskab med webudvikling før.

Vi kommer blandt andet til at kigge på, hvordan du kan skrive artikler, oprette gallerier, kontaktformularer, indsætte videoer og selvfølgelig forbinde din hjemmeside med fx. Facebook. Vi vil desuden bruge tid på, hvordan du køber dit eget domæne og opretter e-mailadresser, som også vil blive integreret på dit site.

Det vil være en fordel, hvis du sidder med en idé, som du gerne vil gøre til virkelighed. Målet er nemlig, at du ved enden af forløbet har en 100% funktionel hjemmeside, så du kan invitere folk på online-besøg.

Medbring din egen PC.

Lignende kurser