Sejlads/Navigation

Sejlads/Navigation

Få kendskab til teori og praksis, så du kan bestå duelighedsprøven og sejle forsvarligt i de danske farvande. Oplev friheden til vands på et kursus her.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Vil du gerne selv sejle i sejlbåd, speedbåd eller anden motorbåd? Så kan du komme på navigationskursus hos AOF. Du undervises i teoretisk duelighed på de danske farvande. Du får kendskab til at sejle om natten, sejle efter en fastlagt kurs, du får kendskab til sømærker og lanterner og vejrets indflydelse på sikker sejlads. Søsikkerhed er meget vigtigt for fritidssejlere, så du trygt kan sejle og have styr på navigation og søkort.

Hvad kan du lære på et navigationskursus?

Du får undervisning på kurset i søvejsregler, søkort og lærer alle de færdigheder, det kræves for at bestå en duelighedsprøve. Når du har bestået duelighedsprøven, modtager du dit duelighedsbevis. På et kursus i navigation bliver du forberedt i pensum til undervisningen. Efterfølgende kan du deltage i din lokale sejlklub. Et duelighedstegn er både for speedbåde, motorbåde og sejlbåde under 15 meter.

Få hjælp til at bestå duelighedsprøven med et navigationskursus

Til undervisning i navigation lærer du en teoretisk del af det at sejle, hvor du undervises i alt, der er brugbart for fritidssejlere. Kurset vil hjælpe dig til at kunne gå til eksamen i eksempelvis søvejsregler, sømærker og navigation på havet. Vores navigationskursus er både teoretisk og praktisk, og det kan hjælpe dig med at få dit duelighedsbevis.

Find et friluftskursus hos AOF

Er der andre udendørsaktiviteter end navigation til søs, der interesserer dig? Så kan du også tage jagttegn eller gå til hundetræning hos AOF.

Find dit næste kursus her.