Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 150 kr/person

Kursusdage

  • 19-04-2023
    Onsdag
    16:30 - 18:30

Beskrivelse

Oplev farverige og fantasifulde Persille Ingerslev fra ”Persilles Hjemmedyrk” fortælle hvad gendyrk er, og hvordan du selv let kan gendyrke en lang række helt almindelige grøntsager, som du sandsynligvis har i dit køkken i forvejen. Gendyrk enten i haven, i højbedet, på altanen eller direkte i vindueskarmen og få glæde, bæredygtighed og økonomisk snusfornuft ind i dit liv.

Persille siger selv at gendyrk er gratis mad, grøn omstilling, haveterapi i egen vindueskarm, mindskning af affaldsmængden foruden at være sundt – Hendes personlige rekord er at spise de samme forårsløg 11 gange + at få frø til videre såning. Så der er både penge at spare og mulighed for endnu mere grønt i hverdagen.
Med dette foredrag lærer du at gendyrke dine egne grøntsagsrester. Det er bæredygtigt, hyggeligt, sundt og mindsker affaldsmængden i dit hjem. Og så er det spændende for alle aldre.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, tage noter og komme godt ind i fænomenet ”Gendyrk”.Bemærk

Om Persille Ingerslev

Persille er frøsamlerinde og forfatter til bestsellerne ”Gendyrk”, ” Gratis Gardening” og ”Om”. Hun er desuden fast klummeskribent på Politiken, hvor hun med sit sjove og fabulerende sprog og fra alskens skæve vinkler, giver sit syn på verden. Persille huserer også på Facebook, hvor hun efterhånden har mange tusinde følgere, der aktiv bidrager med frødonationer, som Persille gerne tager med ud til spredning, når hun holder foredrag.

Gendyrk er:
• Økologi og bæredygtighed hvor alle kan være med
• Sjovt, spændende og meningsfyldt
• Indsigt i en helt ny verden, som du ikke forlader igen, når først du har været der

Lignende kurser