Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 125 kr/person

Kursusdage

  • 09-10-2023
    Mandag
    19:00 - 21:00

Beskrivelse

Collagen og Anti-inflammatorisk kost

Jerk W. Langer, læge

Det er aldrig for sent at hanke op i dit helbred. Tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer, der med udgangspunkt i den nyeste forskning gerne vil inspirere os til at foretage kloge livsstilsvalg i hverdagen. Og få ekstra leveår i fuld vigør med energi og livsglæde med i købet. 

Du får forskernes svar på, hvad vi selv kan gøre ved bl.a. blodtryk, kolesterol, vægt og diabetes. Hvordan du bevarer en skarp hukommelse, styrker knoglerne og modvirker gigtsmerter. Samt i bedste fald bruger mindre medicin. 

Der sker mange interessante ting i hjernen, når du holder dig fysisk i gang. Men hvor meget træning skal der mon til? Og er det ikke bare for sent at komme i gang, hvis man allerede er pensionist? 

Jerk fortæller den nyeste viden om det populære tilskud collagen, der holder kroppen rask og rørig, og hvordan vi også kan spise os til det i lækker mad. Gør collagen virkelig noget ved rynkerne? Hør om fiskeolie, ingefær, vitamin D og andre populære kosttilskud, set gennem videnskabelige øjne. 

Mon ikke der bliver tid til få svar på, om kaffen og et glas rødvin går an helbredsmæssigt. 

Det handler om simple tiltag, som nemt indpasses i hverdagen med fokus på lækker mad, bevægelse og træning, søvn og stress. 

Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, samt et venligt skub bagi. Ingen tomme løfter og alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger. Samt god lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil. 

Om: Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. ”21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage”, “Collagen – stærk, sund og smertefri” og “Sænk dit kolesterol”. Vært i flere tv-programmer. Han fortalte som den første herhjemme om antiinflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning. 

Lignende kurser