Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 650 kr/person

Kursusdage

  • 20-08-2022
    Lørdag
    16:35 - 23:35

Beskrivelse

RUDS VEDBY BORGSPIL
Ruds Vedby Borgspil med Borgspilsmiddag

I år kan H.M. Dronning Margrethe II fejre 50-års regentjubilæum.

Det vil Ruds Vedby Borgspil markere på festligste vis, og derfor har de – helt ekstraordinært – valgt at genopsætte forestillingen “Dronning Ingrid” fra 2013 i en helt ny udgave!

Genoplev den smukke, dramatiske fortælling om Dronning Ingrid, der forvandler kongehuset fra en tør og upopulær aristokratisk institution, til et åbent og jordnært billede på tidens familieidealer – alt imens hun snor presse og politikere om sin lillefinger og vinder folkets kærlighed.

Følg også den unge Prinsesse Margrethe på hendes rejse fra at være mediernes kæledægge til pludselig at skulle indtage pladsen som tronarving og forberede sig på at blive Danmarks dronning. Vejen er dog lang og usikker, for er folket, magthaverne og ikke mindst kongehuset selv klar til, at en ung kvinde skal betræde tronen?

Årets stykke instrueres af forfatter og komponist Chris Skytte og medinstruktør Mikkel Vadsholt, som sammen vil genfortolke den oprindelige historie. Det får de hjælp til at koreograf Maria Wichmann Andersen, som giver nyt liv til historiens fortryllende danse og festlige optrin for fuld musik.

Glæd dig til sommerens gensyn med gribende sange og smukke kostumer i en ny, fantastisk scenografi, når Ruds Vedby Borgspil giver et velkendt og alligevel helt anderledes indblik i Dronning Margrethe og kongehusets historie.

Prisen er inkl. en lækker Borgspilsmiddag, som nydes i spiseteltet ved indgangen til parken, ikke så langt fra amfiscenen og parkens smukke omgivelser og søer. Spiseteltet åbner kl. 18.00, og det er muligt at købe rød- og hvidvin, øl og vand.
Årets menu består af: Marineret svinekam, et revelsben, en frikadelle, to slags kartofler og to slags salat.


Prisen inkluderer: transport, Aftensmad, billet til Borgspillet

Program:
18:00 Middag
19:30 Borgspil
22:30 Returkørsel


Vigtigt: Ture med flere opsamlingssteder:
Angiv ønsket opsamlingssted ved tilmelding.

A = Parkeringspladsen i Rådmandshaven
B = Sct. Jørgen Park v/Tanken

Lørdag den 20. august 2022 Vælg opsamlingssted:
A: Rådmandshaven p-plads      kl. 16.35-23.35
B: Sct. Jørgens Park v/Tanken kl. 16.25-23.45

Hold nr. 6222217997 Pris kr. 650,-

Lignende kurser