Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 220 kr/person

Kursusdage

  • 30-01-2022
    Søndag
    20:00 - 21:30

Beskrivelse

I starten af 2020 udgiver Søren EP’en ‘Stærke Som Løver’ - sine første sange på dansk! Og i april 2020 tager han på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing. Turen samler sig om hans nye danske sange og hans efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’længe - Der er også et par sange fra hans deltagelse i ‘Toppen af Poppen’ sidste år, som fortjener at blive fortolket live..!
Søren har lyst til at fortælle noget mere, både i sit musikalske udtryk og historierne bag hans sange...

Live touren i april vil blive en tur rundt i Skoens univers - på ‘engelsk/dansk’ og krydret med ufortalte historier og anekdoter om de mange rejser hans sange har taget ham på, både som sanger, sangskriver og menneske. Hvorfor nu på dansk?
På et tidspunkt havde han sagt ja til DR1 til at sætte musik til et digt af August Schade, og genlæste i den forbindelse Emil Aarestrup og Jeppe Aakjær. Det starter en lavine, ordene kommer buldrende, og Søren bliver simpelthen nødt til at skrive sin første sang på dansk. Det tager 20 minutter, og derefter skrev han 4 danske sange på en uge, som alle er blevet ret vellykkede. Hvis han selv skal sige det. Så derfor! Som Kim Larsen engang sagde: ‘Sangene hænger derude, de skal bare plukkes!’

Søren har genopdaget sin glæde ved det danske sprog og de mange ‘greb’ man kan tage fat i som sanger og sangskriver. Det danske sprog ‘synger’ på en anden må de end det engelske og skal også synges på en anden måde. Ordenes rytme og tonernes sprog... At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på hans gamle engelske sange. De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv.

Unummererede siddepladser. 

Søren Sko

Læs mere

Lignende kurser