Personlig udvikling

Lær at blive en bedre formidler, bring mindfulness ind på jobbet og meget mere. Se udvalget af kurser for virksomheder hos AOF her.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Personlig udvikling

Mangler du motivation, ro eller kreativitet i dit liv? Så kan du finde det rette kursus til dig eller din virksomhed i personlig udvikling hos AOF. Hér får du rådgivning, ressourcer og professionelle værktøjer til selvudvikling og stresshåndtering. Mange mennesker får desuden ny positiv energi og kommer af med dårlige vaner.

Tag på kursus i personlig udvikling med din virksomhed

Personlig udvikling vedrører både dit personlige og private liv, men i høj grad også din performance på dit job. Det kan derfor potentielt ændre dit liv i mange retninger at få nye styrker til håndteringen af hverdagens jag og stress. Du lærer at tage ansvar for dine udfordringer og udvikle indsigt og fokus på en autentisk retning til forandring i tilværelsen for dig.

Hvad lærer man på et personligt udviklingskursus?

Hos AOF har vi mange forskellige kurser inden for personlig udvikling. Hér lærer du at fokusere på din arbejdsplads, tænke kreativt eller måske implementere meditation til at give nye aspekter på dig selv som menneske og værktøjer til at arbejde med stress og stresshåndtering.

Vi har eksempelvis disse kurser i personlig udvikling

  • Idéudvikling og innovation
  • Mindfullness for begyndere
  • Mindfullness for øvede

Vil du lære at tænke mere innovativt? Vi har eksempelvis kurser i idéudvikling. Du lærer at arbejde med kreativitet sammen med andre mennesker. Hvordan du får motivation til at arbejde med nye idéer, men også at arbejde med andres. Det er især godt på en arbejdsplads, hvor mange personligheder i relation til hinanden skal arbejde sammen. Uanset din eller din virksomheds baggrund, så vil din underviser inspirere til håndtering af den kreative proces både fagligt og som et led i den personlige udvikling for det enkelte menneske.

Hér kan du finde et kursus i personlig udvikling hos AOF.

Hvad er mindfulness?

Din personlige udvikling kan helt eller delvist gå i stå, hvis du ikke stopper op og nyder nuet. Vil du lære at håndtere stress og dårlige vaner? Så kan du med kurser i mindfulness med stor sandsynlighed få mere energi og overskud i hverdagen og på dit job. Mindfulness stammer fra buddhisme og yoga og baseres på den tibetanske meditationsteknik.

Teknikken handler om at rette sin opmærksomhed på det, der foregår i øjeblikke, hvor man skubber tanker, følelser og vurderinger i baggrunden. Det vil sige, at Mindfulness lærer dig at være til stede i din krop og omgivelser. Det lærer dig at være bevidst om dig selv i hverdagen.

 

Hér kan du finde et kursus i mindfulness.

 

Kom med på kursus hos AOF og bliv klogere på dig selv

Kurser i mindfulness og personlig udvikling hos AOF

 

På kurser i personlig udvikling og mindfulness kan du eksempelvis lære:

  • Grundig og basal indføring i krops-og åndetrætsteknikker
  • Mindfulness som livsfilosofi
  • Bevidsthed om stress, pauser, nærvær og tid til dig selv i hverdagen
  • Øget mentalt overskud
  • Inspiration til en positiv og opbyggende tilgang til livet

At føle sig stresset kan ødelægge din motivation og kan gå ud over din personlige udvikling. Med et kursus hos AOF i personlig udvikling kan du derfor få en positiv indflydelse på din egen succes og motivation.

Selvom det til at starte med er en udfordring at fokusere på øjeblikket, og det der foregår i virkeligheden lige foran dig, så kan det have en hensynsfuld virkning på livet fremover. Værktøjerne kan du tage med dig, uanset om du er på job eller hjemme. Om det er ét sekund eller 30 minutter.

Vælg mellem forskellige erhvervskurser hos AOF

Er du interesseret i et erhvervskursus? Så har vi flere forskellige kurser, der kan give faglig inspiration og udvikling til dig og dit hold. Vi har også andre kurser end dem, der vedrører personlig udvikling. Vi tilbyder især sprogkurser, hvis du skal optimere kommunikationen til et mere internatonalt fokus. Det kan eksempelvis være kurser i tysk, engelsk, fransk eller spansk. Vi har kurser til forskellige niveauer både nybegynder og øvet. Hos AOF kan du lære sprog, der bruges i hele verden.

Vi tilbyder også kurser i IT. Du kan eksempelvis lære regnskab, hvilket kan være nyttigt at have metoder til i forskellige jobs. Tilmelding foregår via vores hjemmeside.

Hér kan du finde et erhvervskursus.

Find det rette kursus for dig

Om det er din egen personlige udvikling, du ønsker evner til at komme et skridt tættere på, eller om det er et sprogkursus i forbindelse med dit job, så har AOF mange kurser, der kan være med til at udvikle dig eller dine ansatte. Med mindfulness kan du finde ro i en stresset hverdag, eller med et sprogkursus nå flere mennesker internt og eksternt. Der er også kurser i dansk for tosprogede. Hér er der grundig gennemgang af både grammatik og tale i det daglige eller på job.

Se sprogkurser hér.

 

Personlig udvikling kan også blive hjulpet på vej af eksempelvis yoga eller pilates. Rolige fysiske bevægelser er godt for kroppen og sindet. Yoga er godt mod stress, hvor de lange stræk og dybe vejrtrækninger kan få de fleste ned i gear. Pilates er rigtig godt mod rygproblemer, og mange har positive effekter af at styrke ryggen efter mange års stillesiddende arbejde.

Hér kan du se mere om pilates.