Studiejob: Har du en tekstforfatter gemt i maven, og vil du udvikle dine evner inden for søgemaskineoptimering? Så er det måske dig, vi har brug for!

AOF Danmark er i fuld gang med at opruste vores digitale tilstedeværelse og har i den forbindelse brug for hjælp til at skrive fængende tekster om vores store portefølje af kurser og aktiviteter. Du kommer til at skrive om alt fra madlavning og kreative fag til bevægelseshold og foredrag.

Vi søger 2-3 studentermedhjælpere med stærke kommunikationsevner, som kan bistå med tekstforfatning, så vi kan få skabt organisk trafik ind til vores hjemmeside. Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller marketing og har minimum et halvt år tilbage af studiet. Vi har kontor i København, men der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra.

 

Vi forventer at du:

  • Kan skrive fejlfrit og levende på dansk
  • Har kendskab til Office-pakken
  • Har sans for at ramme forskellige målgrupper
  • Er god til at samarbejde
  • Går til nye opgaver med åbent sind og ikke er bange for at stille spørgsmål
  • Er engageret og struktureret

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til søgemaskineoptimering.

 

Vi tilbyder:

AOF Danmark tilbyder en spændende og udfordrende hverdag sammen med gode kolleger i et uhøjtideligt miljø. Vi tilbyder stor fleksibilitet, så du kan planlægge dine arbejdstimer efter eksamener osv.

Arbejdssted: Molestien 7, 2450 København SV. med mulighed for hjemmearbejde.

Løn: 150kr/timen.

Arbejdstid: Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 5-10 timer om ugen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Til at starte med er der tale om en tidsbegrænset periode på 3 måneder med mulighed for forlængelse.

 

Interesseret?

Send din ansøgning, CV og minimum ét eksempel på en tekst, du har skrevet, hurtigst muligt og senest den 1. juni 2022 til os på aofdk@aof.dk. Skriv ”SEO Studentermedarbejder” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Helle Jessen: heje@aof.dk / 20651636.

 

AOF Danmark er Landsforbund for alle AOF-centre og -afdelinger i landet, der leverer uddannelser, kurser, foredrag og debat til danskerne. AOF Danmarks opgave er at varetage AOF’s overordnede politiske interesser for at sikre de bedst mulige rammebetingelser for AOF’s aktiviteter. Desuden koordinerer AOF Danmark en række landsdækkende indsatser, projekter og kampagner.

Læs mere om AOF på www.aof.dk.