Studentermedhjælper søges til AOF DK

Brænder du for kommunikation? Og er du i gang med en uddannelse inden for marketing eller kommunikation? Er du klar til at blive udfordret og få jord under neglene? Så er du måske vores nye studentermedhjælper?

AOF Danmark er Danmarks største oplysningsforbund, og vi leverer uddannelse, kurser og aktiviteter til alle målgrupper. Vi er igang med nye spændende projekter, hvor du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores kommunikationsteam og få et bredt indblik i de forskellige arbejdsopgaver, der omhandler kommunikation. Det vil primært være ekstern kommunikation, du kommer til at fokusere på, hvor du skal arbejde strategisk med udvikling, redigering og formidling af budskaber (grafisk og skriftligt) bl.a. i forbindelse med online markedsføring, branding, kampagner og kommunikation til forskellige målgrupper. Der kan også være tekstforfatningsopgaver og deltagelse i projekter med vores eksterne samarbejdspartnere.

Om dig
- Du er i gang med din uddannelse inden for kommunikation, marketing eller anden relevant studieretning.
- Du kan skrive og formulere dig på et højt niveau til alle typer af målgrupper på flere forskellige platforme.
- Du går op i sociale medier og ved hvad der rører sig på den front.
- Du har øje for grafiske detaljer.
- Du er struktureret.
- Du er social, udadvendt og arbejder godt i et team.

Det er en fordel hvis du har erfaring med Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign samt søgemaskineoptimering.

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en politisk organisation med et kreativt miljø i vores helt nye lokaler ude på Molestien 7, i Sydhavnen.

Start: 1. marts. Den ugentlige arbejdstid er 15 timer og kan ligges mellem 9 – 17, alt efter hvad der passer dig og dit studie. Timelønnen er 125 kr.

Kan du genkende dig selv? Så send os en ansøgning sammen med relevant dokumentation, senest den 15. februar 2017 til huna@aof-danmark.dk. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til Humaira Nasim på tlf: 61 68 84 84