FVU dansk trin 1 til 4

Faget er for alle som har brug for at  blive bedre til at læse og især skrive dansk, hvad enten det er modersmålet eller ej.

Det er muligt at aflægge statskontrolleret prøve efter hvert trin, og en bestået trin 4 giver adgang til erhvervsuddannelserne på lige fod med en bestået afgangsprøve fra folkeskolen.

En stor del af vores deltagere er voksne som står overfor at skulle efter- og videreuddanne sig, men hvor studiekompetencerne er blevet lidt ruste, og hvor det giver mening at opdatere sin viden inden man giver sig i kast med en faglig opkvalificering.

Du starter på det trin, der passer til dig på baggrund af en test og en samtale med en erfaren underviser.

Læs mere om mål og indhold på hver enkelt trin her:

FVU dansk trin 1

FVU dansk trin 2

FVU dansk trin 3

FVU dansk trin 4

 

FVU matematik

Undervisningen udbydes på 2 forskellige trin, hvor trin 2 er adgangsgivende til erhvervsuddannelserne. Hvis du har behov for at pudse din viden af inden f.eks. uddannelse eller kurser, så er FVU matematik kurset for dig.

Du starter på det trin, der passer til dig på baggrund af en test og en samtale med en erfaren underviser. 

Læs mere om mål og indhold på hvert trin her:

FVU matematik trin 1

FVU matematik trin 2

Vil du vide, om du vil få noget ud af at deltage?

Bestil tid til en test + samtale her eller ring til AOF på 46 35 58 95.

Du kan også skrive en mail til os på aof@aof-roskilde.dk 

 

 

FVU Start

Faget er for dem som ikke taler dansk nok til at kunne følge FVU dansk trin 1. Man skal være alfabetiseret og kunne tale en smule dansk og kunne formulere sig om hverdagsemner som hvor man bor, familie etc. Faget retter sig primært mod at forbedre de mundtlige færdigheder. 

 

FVU digital

Undervisningen udbydes på 3 trin. Trin 1 er for begyndere, og trin 3 er for dem som allerede kan en del, men har behov for at blive rutinerede brugere.

Du starter på det trin, der passer til dine forudsætninger.

FVU digital er kun et tilbud for dig, hvis du er i arbejde.

Hvis du gerne vil vide, om kurset er relevant for dig, kan du klikke herunder og svare på 20 spørgsmål. Så bliver du ringet op af underviseren inden for 3 dage.

 

FVU engelsk

Undervisningen udbydes på 4 trin. 

Du starter på det trin, der passer til dine forudsætninger. Der er fokus på mundtligt engelsk til hverdags- og arbejdsbrug.

FVU engelsk er kun til tilbud for dig, hvis du er i arbejde.

Hvis du vil vide, om kurset er relevant for dig, kan du klikke herunder og svare på ganske få spørgsmål. Så bliver du kontaktet inden for 3 dage.