Kurser i blomsterbinding 

Elsker du også at lege med blomster og lave fine dekorationer?

Så er et kursus i blomsterbinding nok noget for dig. Blomsterbinderkurset giver dig værktøjer til at binde smukke naturlige og abstrakte buketter. Du bliver klogere på forskellige stilarter, opbygningsmetoder, farvelære, form og proportion.

Blomsterbinding

Lær at binde din egen blomsterbuket 

På et kursus i blomsterbinding lærer du grundteknikkerne at kende, så du kan binde buketter og fremstille borddekorationer, der sætter et ekstra pift på ethvert middagsbord.

Vi arbejder med form, kontraster, farvevalg og forskellige materialevalg alt efter årstidens aktuelle blomster og blade.

Lær fx at ”sy” en brudebuket med rosenblade eller at lave en krans med en spækkenål. Du lærer teknikken fra bunden, så du kan lege videre derhjemme med andre slags blomster.

Blomsterbinderkursus hos AOF 

Vi har kurser i blomsterbinding for begyndere og øvede, så alle kan være med. Enkelte af vores hold har endda haft de samme kursister de sidste 30 år. Med andre ord: Du lærer om blomsterbinding i rigtig godt selskab.

Du får mulighed for at arbejde med skiftende trends, og vores dygtige undervisere sammensætter et program, der følger blomstermodens nye og spændende tendenser.

Udendørs dekorationer

Naturen er et skattekammer af lutter gode materialer, man kan bruge i buketter og dekorationer.

Derfor er nogle af vores hold dedikeret til udendørs udsmykning, hvor du kan lære at binde en guirlande eller skønne naturkranse og –skåle, der kan holde hele efteråret.

Naturkransene kan laves af materialer, du måske finder blot et stenkast fra dit hjem, fx grene og kviste, muslinger, tang og mos mv. Lad din fantasi få frit løb og se, hvilke unikke kreationer det ender med.

Juledekoration

Udendørs dekoration

Blomsterbinding til højtiderne 

Bliv klar til påske, jul og andre af årets højtider med sæsonbestemte buketter og pynt.

På vores julehold bliver du klar til at pynte op med de smukkeste hjemmelavede dekorationer, blomster- og adventskranse, som er prikken over i’et, når der skal julehygges.

På vores påskehold lærer du at lave unikke buketter og borddekorationer i friske farver med dit eget personlige præg, som fx kan bruges som værtindegave til sæsonens påskefrokoster.