Bagekurser

Findes der noget bedre end hjemmebagte boller i weekenden? Ikke rigtigt vel?

Vi har bagekurser i alle afskygninger, så uanset om du vil lære at lave en sprød pizzabund eller har særlige krav i din kost i forbindelse med fx diabetes, så er der et hold til dig.

Bliv din egen mesterbager 

Alle kan bage. Det kræver ikke meget andet end tålmodighed og gode friske ingredienser. Du kan også lære at lave fyldte chokolader, flødeboller eller veganske raw kager.

 

Bagning for begyndere 

Vil du også kunne bage lige så lækkert brød, som det du køber hos bageren på hjørnet?

På et bagekursus bliver du klogere på forskellige mel- og kornsorter, og hvordan forholdet mellem de våde og tørre ingredienser afgør krummen på det færdigbagte brød. Du kan også lære om forskellen på gærdej og surdej, om hæve- og bagetider og dermed opnå at servere det ultimative bagværk på morgenbordet.

Bagning

Kurser i bagning og konditori hos AOF 

Vil du også mestre det gode bagværk eller have opfrisket dine konditorevner? Vi har kurser for både nybegyndere, øvede og de helt små bagerhænder. Vi lover, at ingen går brødflove hjem.

Glutenfri bagning

Bagning for børn

Små og store børn kan sagtens komme med på vores hold.

Det er ofte en rigtig hyggelig stund at tage sine børn med på et bagekursus. Vi behøver ikke stresse, for vi tager det på børnenes niveau. Bagning for børn handler om glæden og nysgerrigheden ved at skabe noget sammen i køkkenet.

 

 

flødeboller

 

Glutenfri bagning

Glutenfri brød og kager er et godt alternativ til glutenallergikere eller personer, som bare ønsker at skære lidt ned på indtaget i hverdagen.

Det er gluten i melet, som gør, at hvedebrødet bliver elastisk og luftigt. Derfor kræver glutenfri bagning nogle lidt andre teknikker. Men glutenfri brød kan være rigtig lækkert, hvis blot man bærer sig korrekt ad. På et kursus i glutenfri bagning lærer du bl.a., hvordan kombinationen af loppefrøskaller og gær giver det glutenfri brød en fin struktur.

Bagning for børn

 

Flødebollekursus 

Et flødebollekursus er et af vores absolut mest populære kagekurser.

Flødebollen blev produceret første gang i starten af 1900-tallet i Danmark. Den har skiftet navn et par gange, men nu kalder de fleste den for en flødebolle – selvom der pudsigt nok slet ikke er fløde i.

De traditionelle flødeboller består af en vaffel med luftigt skum af sukker og æggehvider overtrukket med mørk chokolade og kokosdrys.

På et flødebollekursus lærer du at temperere chokolade og piske luftigt skum, så du får en stabil hjemmelavet flødebolle. Sæt dit eget personlige præg på flødebollen med et bær gemt inde i skummet eller flot guldpynt på toppen.