Søg job

Vil du være underviser? 

Brænder du for undervisning og folkeoplysning, og har du en relevant baggrund og undervisningserfaring? Eller har du en god idé til et nyt kursus? Vi er altid interesseret i fortællingen med nye potentielle undervisere og medvirker gerne med sparring og idéudvikling.

Ansættelse og aflønning som underviser sker på basis af folkeoplysningsloven. En undervisningslektion er 55 minutter, heraf 10 minutter pause.

Hos AOF Sydvest Sjælland er vi altid interesseret i fortællingen med potentielle og engagerede undervisere og foredragsholdere. Som en del af AOF Sydvest Sjællands underviserstab bliver du en del af et tæt samarbejde mellem administrationen, kursisterne og underviserne, hvor der er plads til kreativ udfoldelse og den gode idé. AOF Sydvest Sjælland arbejder for et arbejdsmiljø baseret på ærlighed, tillid og tryghed. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til: mail@aof-sydvest-sj.dk  eller ringe på tlf. 2113 0102 til en uforpligtende snak om din kursusidé. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Bente Jeppesen

Skoleleder