PRAKTISKE OPLYSNINGER

Tilmelding på nettet

Find det kursus, du ønsker og brug knappen for tilmelding. Her kan du også vælge betalingsmetode.

  • Netbetaling med dankort. Du får straks efter en mail med kvittering for din tilmelding og betaling.
  • Indbetalingskort. Betaler du ikke ved tilmeldingen, får du tilsendt et indbetalingskort.
  • Mobilepay Du får straks efter en mail med kvittering for din tilmelding og betaling. 

  

Det fulde cpr-nummer skal opgives, hvis du tilmelder dig et kursus uden for din bopælskommune og hvis du skal deltage til nedsat betaling og hvis du tilmelder dig et handicaphold (hold for særlige hensyn).

Telefonisk tilmelding - eller personlig henvendelse

Vi har åbent for henvendelser mandag-torsdag kl. 10.00-12.00 og fra 14.00-15.00. Ring til AOF Storkøbenhavn på 92 90 10 80, så sender vi dig et indbetalingskort. Eller kom til kontoret på Birkedommervej 41, 2400 Kbh NV. Bemærk dog venligst, at vi KUN tager imod kontanter.

Indbetalingskortet

Indbetalingskortet er også dit mødekort. Det kan bruges ved betaling på posthus, i et pengeinstitut eller ved betaling over netbank. Overhold betalingsfristen – ellers risikerer du, at din plads på kurset bliver givet til en anden.

Ratebetaling

Hvis prisen for et kursus er mere end 1.000 kr., kan vi aftale betaling i flere rater. Vi gør dog opmærksom på, at hele kursusgebyret er forfaldent til betaling - uanset om du gennemfører kurset.


Nedsat betaling

Nogle kursister kan deltage til nedsat betaling (markeret med *), hvis de bor i Københavns eller Frederiksberg Kommune: Det gælder

  • Pensionister
  • Modtagere af arbejdsløshedsdagpenge
  • Kontanthjælps- og efterlønsmodtagere
  • Studerende der modtager SU og lærlinge med uddannelsesaftale

OBS! Hvis du ønsker nedsat betaling, skal du udfylde en tro- og love-erklæring og aflevere den hos AOF.

Annullering af tilmelding

Din tilmelding er bindende. Men du kan annullere din tilmelding indtil 14 dage før kursusstart. Vælger du dette, returnerer vi din indbetaling fratrukket et administrationsgebyr på 100 kr. 

Små hold (særlige hensyn)

Nogle hold er tilrettelagt for deltagere, der har en lidelse eller et handicap, der betyder, at der tages særlige individuelle hensyn i undervisningen. Holdene er derfor små med max. 8 deltagere. Der ydes et særligt tilskud til små hold, så deltagerne skal underskrive en erklæring om at være berettiget. Er du i tvivl, om du kan deltage på et af disse hold, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Kursernes varighed

1 undervisningslektion varer 55 min., hvoraf de 10 min. kan anvendes til pause.

Deltagerindflydelse

Deltagere på kurser hos AOF Storkøbenhavn kan melde sig ind i deltagerrådet, som vælger repræsentanter til skolens bestyrelse. 

Fortæring

Vi gør opmærksom på at der ikke findes nogen kantine på vores skoler. Så medbring den mad og drikke, som du har brug for.

Ændringer

AOF Storkøbenhavn tager forbehold for eventuelle trykfejl, aflysninger, underviserskift og ændring af kursussted.

 

God fornøjelse med deltagelse i vore kurser, foredrag eller andre aktiviteter!